söndag 16 juni 2013

Lördagar är härliga dagar.

I dag har vi varit en effektiv familj som tvättat och städat med blixtens hastighet för att ha möjligheten att umgås med goda vänner nu under kvällen. Och jisses så skönt det var att komma hem till ett hem som är välpolerat. Nästan så att man bli bländad.

Men självklart startade vi dagen med lite kvalitet. En promenad nere på åkrarna för att väcka våra sömniga kroppar och samtidigt ge grodan en chans att sova en liten stund. Han har nämligen lite svårt att sova om det är för tyst, stilla och allmänt lugnt. Men om vägen är gropig, omgivningen högljudd(tänk gräsklippare alldeles jämte dig volym) och det stökas och bökas, ja då sover han som en liten prins. Vilket är bra. För oj vad vi blir bortskämda, han är verkligen snällheten själv och hänger gladeligen med på våra aktiviteter.
Och sov på promenaden det gjorde han, som en liten prins och vi njöt av lite egentid nere vid vattnet där vyn är så vacker så vacker. Lördagar är bra härliga dagar. Och i dag var en sådan dag.






1 kommentar:

  1. Hej...jo tack gosevovven å jag mår bara bra...ser ut som ni åxå mår alldeles utmärkt...lillen växer så det knakar ser ja...
    Dagarna rusar iväg så man hinner inte mycket nu...antar att det är samma som för dig ;)

    Ha det bäst å hoppas att ni får en fin midsommar.../kramar från Luddeprupp å mäj =)

    SvaraRadera