måndag 4 mars 2013

Just nu: Mindre bra.

Efter en helg som innefattat en hel del hiss och -rulltrappeåkande så är jag i dag lite trasig. Inte på grund utav sysselsättningen men jag ska vara ärlig och berätta hur de senaste två veckorna varit. Jag har inte mått något vidare. Har yrsel, illamående, tunnelseende, svårt med maten, konstant ont i huvudet...jagat mödravården för att få någon sorts förklaring till vad det kan vara men min barnmorska har varit hemma med sina barn varpå det varit svårt med att få tag på någon. Men i morse, när jag låg med en kudde över huvudet för att det var alldeles för ljust här hemma så ringde hon. Och jag fick en tid omgående.  

Gjorde alla tester. Blodtrycket såg bra ut och urinen likaså, misstänkt urinvägsinfektion, väntar på svar på en odling där. När det sedan kommer till min yrsel och det så är det fortfarande en misstänkt havandeskapsförgiftning så jag inväntar nu besked om jag ska åka in till specialisterna i Falun för extra koll. Tydligen kan man ha havandeskapsförgiftning trots att inte blodtrycket är förhöjt och det inte är äggvita i urinen. 


Jag är inte orolig. Mest trött på att må dåligt och inte veta vad det kan vara. Orken tryter när man hela tiden mår dåligt. Och jag känner mig lite vissen som skriver detta inlägget det första jag gör en måndag, när man har ny och fräsch start på veckan. Men i bland så bryr sig hälsan inte om huruvida det är måndag eller inte. 

Återkommer med rapport med hur det går. 
Nu ska jag vila lite till. Som om jag orkar något annat.

Update: Pratat med barnmorskan och jag har fått en läkartid på onsdag. Börjar få ont i övre delen av magen och om inte det ger med sig så ska jag kontakta Falun. Så nu håller vi tummarna för att det vänder. Okej!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar