lördag 1 december 2012

December har anlänt.

Första December betyder första luckan i adventskalendern.
Nu närmar vi oss jul och det känns mysigt. Gillar att få frossa oändligt i lussekatter och knäck. Det går liksom inte att hejda sig när det dukas fram på bordet. Så om Ni ser någon som rullar fram runt jul är det förmodligen köttbullen Ulrika som tagit en eller två godbitar för mycket.

I går var det fredag och då åkte jag och Nettan till Borlänge i snöovädret för att glutta lite i affärer. Alltid skönt att komma i väg lite grann och snicketisnacka om allt och inget. Tiden liksom flyger i väg. Var inne i ett fåtal affärer men blev enbart köp i en. Fick en bh från Ella M(enda märket som har min storlek) för 34,85:- på Lindex. Det är inte fy skam måste jag säga utan det klassas solklart som ett kap. Helt plötsligt var det tid att bege sig hemåt men först ett stopp på mataffären för inköp av adventskalender till mig och hjärtat. För det är klart att man ska ha en chokladkalender när det är adventstider. Måste liksom få någon form av julstämning när vi håller på att packa ner vårt hem och känner att det känns som konstigt att plocka fram julsakerna när allt annat packas ner. För i går blev det helt klart. Vi blir av med lägenheten i tid och det känns grymt bra. Ett steg på vägen och en riktig spark i arslet att nu måste vi verkligen röjja allt som röjjas ska, slipa, måla och allt annat som hör till. Men om 24 dagar har vi som mål att sova i vårt nya boende. 

Men först öppnar vi lucka 1 i kalendern och njuter av en liten chokladbit så här på lördags förmiddagen. Det låter bra. Mums!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar