söndag 9 juni 2013

Att fylla 30 år.

Jaha. Då var man 30 år nu. Och allt känns precis som vanligt. Jag har så många vänner som har ångestladdade känslor inför sin 30:onde födelsedag, vilket jag trodde att såklart även jag skulle få men icke. Känslorna är stilla. Det enda jag kan säga som gjorde att mina känslor svallade och fick hjärtat att svämma över var såklart alla gratulationer som jag fick. Tack, tack och återigen tack! Jag blir alldeles rörd. Dagen började i arla morgonstund med en liten groda som ville ha mat. Så det blev morgonmys med familjen i sängen(dock var pappan i hushållet en aningens trött) innan vi fick lite brått då min fina familj var på väg hit. Fick massor av fina paket, både till mig och lilla grodan. Jisses, har jag verkligen varit så snäll? Om inte annat får jag verkligen se till att förtjäna dem nu!!





Tog en promenad runt byn och visade omgivningen för syster, systerdotter och far som inte varit här tidigare. Hundarna var pigga och glada när de insåg att det vankades koppelfrihet och bad. Hemma i stuggu igen så bjöd vi på fika. Tårta, morotskaka, kakor och cola. Ja, och så klart kaffe till de som klassas som vuxna men dit hör inte jag än, trots min ålder. 





Vid lunchtid så överraskades jag med en tripp till Tällberg av mina gossar för lite spa-besök på DaleCarlia. En behandling som hette vårfräsch vankades och jag tassade snabbt in i behandlingsrummet och lämnade gossarna för lite kvalitetstid på tu man hand. Började med att bli skrubbad från topp till tå med en underbar saltskrubb som rev härligt och fick fin fart på blodcirkulationen innan jag fick njuta av en massage som behövdes. Det knastrade i musklerna när hon tog tag i den delen som är mest illa däran och jag njöt av det där knastrandet. Det kändes. Och det behövdes. På riktigt. 
Efter en timme var jag så varm och go i kroppen att jag lätt hade somnat. 
På inrådan av terapeuten så ska jag nu införa massage på en mer regelbunden basis. Kroppen måste få det och jag ska lyssna för en gångs skull, den förtjänar faktiskt lite omtanke efter födseln och den påfrestning det innebär för kroppen att bära ett barn under nio månader i magen.


När jag väl vaknat till liv igen förflyttade jag mig till denna stolen för att mysa med min lilla prins. Det var dags för kärleken att njuta av samma behandling som jag precis fått och min tur att få kvalitetstid med skrutt. Och det var några timmar av total avkoppling med min lilla familj som lade sig som mjuk bomull i magen. Den mjukaste sorten.

Kvällen vankades det grillat med kärlekens familj. Trevligt värre och jag är så glad som har alla dessa fina människor i mitt liv. Fick finfina paket som jag är så enormt glad över, tack godingar! Verkligen den bästa sortens firande och kan inte vara lyckligare! TACK från djupet av mitt hjärta♥

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅHHHH men jätte GRATTIS på födelsedagen!!!...jag uppgraderar till 4.0 i år och jag har verkligen ångest för det...men det beror ju mest på att mina år mellan 30 och 40 bara runnit ut i sanden pga kroppen som man fått bråka med i alla år...helt plötsligt har 10 år gått och jag har inte hunnit med det jag ville hinna med under de 10 åren...barn hus och make var det jag hade tänkt hinna med men ack så blev det inte...tråkigt nog...
    Men jag hade ingen ångest alls över att fylla 30...tyckte det var väldans kul...men sen ville man stanna runt "trettisch"...

    Åter igen ett stort grattis på uppgraderingen till 3.0 / Stor kram från Luddeprupp å mäj =)

    SvaraRadera